ZEOPET

ZEOPET contine un grup de minerale utile naturale, materia prima fiind zeolitul.

Zeolitul actioneaza ca un tampon in stomacul animalelor unde, datorita afinitatii zeolitului fata de ionul de amoniu, azotul este inmagazinat in sistemul digestiv si eliberat apoi gradat prin schimbarea cu ionii de sodiu si potasiu obtinuti din saliva. In acest fel animalul dobandeste un castig mai mare in crestere folosind aceeasi cantitate de hrana, substantele nutritive valoroase sunt retinute pentru o perioada mai lunga de timp.

Micronizarea este un proces mai scump, dar mentine calitatea structurii moleculare care pastreaza actiunea de detoxifiere a mineralelor. Zeolitii micronizati sunt incarcati negativ si actioneaza ca un magnet in sange, atragand particule incarcate pozitiv de metale grele si alti poluanti.

Este raportat a fi 100% non-toxic, sigur in administrarea pe stomacul gol si este complet eliminat din organism in 6–8 ore dupa ingestie. Acesta este motivul pentru care se pare ca nu exista efecte secundare „toxice”, deoarece toxinele care sunt captate de zeoliti sunt eliminate rapid din sistem.

Zeopet 100gr. este un supliment alimentar care se adauga in hrana umeda sau in apa.

MOD DE ADMINISTRARE

Caini de talie mica si pisici – 1 gr. / zi

Caini de talie mare – 2 gr. / zi