MICROCAL

MicroCal este o formulă de pulbere uscată și foarte fin micronizată. În timpul procesului de micronizare particulele se reduc la o granulație foarte mică și se încarcă energetic. Amestecate cu apă, aceste particule formează o suspensie care poate fi stropită pe plante.

DETALII MICROCAL

Aici se produc particule extrem de fine care vor fi încărcate energetic. Amestecate cu apă, particulele formează o suspensie care poate fi stropită pe plante. Având în vedere finețea materialului, substanțele nutritive reușesc să pătrundă prin stomata și cuticulele de pe suprafața frunzei, a cojilor de fructe și a țesutului plantei.

Împreună cu apa din interiorul frunzei se eliberează CO2 și CaO în mod continuu, iar oligoelementele conținute se mobilizează lent. Ca rezultat, metabolismul celular este stimulat. Utilizarea regulată a MicroCal îmbunătățește creșterea plantelor și vitalitatea lor, dar mai presus de toate, calitatea produselor agricole. De asemenea, se îmbunătățește rezistența și puterea plantelor împotriva paraziților și a ciupercilor. MicroCal a fost testat cu succes în multe culturi agricole și, prin urmare, este recomandată utilizarea pentru culturile de legume cum ar fi: varza, roșiile, castraveții, salata verde, ceapa, ardeii. Pentru culturile de fructe cum ar fi: merele, perele, căpșunile, zmeura, strugurii, cireșele și fructele citrice. Pentru culturile agricole cum ar fi: cerealele, porumbul, fasolea, floarea-soarelui, sfecla de zahăr, cartofii și iarba de pășuni. Pentru culturile de seră cum ar fi: gazonul, florile și plantele ornamentale.

BENEFICII MICROCAL:

  • Creșterea ratei de fotosinteză.
  • Îmbunătățirea aspectului și al gustului.
  • Creșterea conținutului de vitamine.
  • Performanțe în agricultura ecologică.
  • Omogenizarea perfectă cu apa.
  • Îmbunătățirea și stabilizarea funcțiilor plantei.
  • Îmbunătățirea forței țesutului fructelor și a frunzelor.
  • Majorarea profitului datorită costului redus al îngrășământului.
  • Creșterea gradului de rezistență fizică și de apărare împotriva dăunătorilor plantelor și a ciupercilor.

DOZAJUL (CONCENTRAȚIA ÎN KG./HA.)

Legumele: (0.75 kg. – 2.0 kg. / ha.)
– Aplicare săptămânală

Fructele: (1.5 kg. – 3.0 kg. / ha.)

  • Prima aplicare: în timpul formării mugurilor
  • A doua aplicare: în timpul formării fructelor
  • A treia aplicare: în timpul creșterii fructelor

Horticultură: (0.5 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 3-5 aplicații la fiecare perioadă de vegetație

Culturi agricole: ( 1.0 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 2-3 aplicații începând cu stadiul formării frunzei a treia sau a patra