MICROCAL

MicroCal este o formula de pulbere uscata si foarte fin micronizata. In timpul procesului de micronizare particulele se reduc la o granulatie foarte mica si se incarca energetic.
Amestecate cu apa aceste particulele formeaza o suspensie care poate fi stropita pe plante.

DETALII MICROCAL

Aici se porduc particule extrem de fine care vor fi incarcate energetic. Amestecate cu apa particulele formeaza o suspensie care poate fi stropita pe plante. Avand in vedere finetea materialului substantele nutritive reusesc sa patrunda prin somata si cuticulele de pe suprafata frunzei si a cojilor de fructe si al tesutului plantei.

Impreuna cu apa din interiorul frunzei se elibereaza Co2 si CaO in mod continuu iar oligoelementele continute se mobilizeaza lent. Ca rezultat, metabolismul celular este stimulat. Utilizarea regulata a MicroCal imbunatateste cresterea plantelor si vitalitatea lor, dar mai presus de toate calitatea produselor agricole. De asemenea, se imbunatateste rezistenta si puterea plantelor impotriva parazitilor si a ciupercilor. MicroCal a fost testat cu succes in multe culturi agricole si prin urmare este recomandata utilizarea pentru culturile de legume cum ar fi: varza, rosiile, castraveti, salata verde, ceapa, ardei. Pentru culturile de fructe cum ar fi: merele, perele, capsunile, zmeura, strugurii, ciresele si fructele citrice. Pentru culturile agricole cum ar fi: cerealele, porumbul, fasolea, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartofii si iarba de pasuni. Pentru culturile de sera cum ar fi: gazonul, florile si plantele ornamentale.

BENEFICII MICROCAL:

  • Cresterea ratei de fotosinteza.
  • Cresterea ratei de fotosinteza.
  • Imbunatatirea aspectului si al gustului.
  • Cresterea continutului de vitamine.
  • Performante in agricultura ecologica.
  • Omogenizarea perfecta cu apa.
  • Imbunatatirea si stabilizarea functiilor plantei.
  • Imbunatatirea fortei tesutului fructelor si a frunzelor.
  • Majorarea profitului datorita costului redus al ingrasamantului.
  • Cresterea gradului de rezistenta fizica si de aparare impotriva daunatorilor plantelor si a ciupercilor.

DOZAJUL (CONCENTRATIA IN KG./HA.)

Legumele: (0.75 kg. – 2.0 kg. / ha.)
– Aplicare saptamanala

Fructele: (1.5 kg. – 3.0 kg. / ha.)

  • Prima aplicare: in timpul formarii mugurilor
  • A doua aplicare: in timpul formarii fructelor
  • A treia aplicare: in timpul cresterii fructelor

Horticultura: (0.5 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 3-5 aplicatii la fiecare perioada de vegetatie

Culturi agricole: ( 1.0 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 2-3 aplicarii incepand cu stadiul formarii frunzei a treia sau a patra