Niciun produs în coș.
MICROCAL
MicroCal este o formulă de pulbere uscată și foarte fin micronizată. În timpul procesului de micronizare particulele se reduc la o granulație foarte mică și se încarcă energetic. Amestecate cu apă, aceste particule formează o suspensie care poate fi stropită pe plante.
DETALII MICROCAL
Aici se produc particule extrem de fine care vor fi încărcate energetic. Amestecate cu apă, particulele formează o suspensie care poate fi stropită pe plante. Având în vedere finețea materialului, substanțele nutritive reușesc să pătrundă prin stomata și cuticulele de pe suprafața frunzei, a cojilor de fructe și a țesutului plantei.
Împreună cu apa din interiorul frunzei se eliberează CO2 și CaO în mod continuu, iar oligoelementele conținute se mobilizează lent. Ca rezultat, metabolismul celular este stimulat. Utilizarea regulată a MicroCal îmbunătățește creșterea plantelor și vitalitatea lor, dar mai presus de toate, calitatea produselor agricole. De asemenea, se îmbunătățește rezistența și puterea plantelor împotriva paraziților și a ciupercilor. MicroCal a fost testat cu succes în multe culturi agricole și, prin urmare, este recomandată utilizarea pentru culturile de legume cum ar fi: varza, roșiile, castraveții, salata verde, ceapa, ardeii. Pentru culturile de fructe cum ar fi: merele, perele, căpșunile, zmeura, strugurii, cireșele și fructele citrice. Pentru culturile agricole cum ar fi: cerealele, porumbul, fasolea, floarea-soarelui, sfecla de zahăr, cartofii și iarba de pășuni. Pentru culturile de seră cum ar fi: gazonul, florile și plantele ornamentale.
BENEFICII MICROCAL:
- Creșterea ratei de fotosinteză.
- Îmbunătățirea aspectului și al gustului.
- Creșterea conținutului de vitamine.
- Performanțe în agricultura ecologică.
- Omogenizarea perfectă cu apa.
- Îmbunătățirea și stabilizarea funcțiilor plantei.
- Îmbunătățirea forței țesutului fructelor și a frunzelor.
- Majorarea profitului datorită costului redus al îngrășământului.
- Creșterea gradului de rezistență fizică și de apărare împotriva dăunătorilor plantelor și a ciupercilor.
DOZAJUL (CONCENTRAȚIA ÎN KG./HA.)
Legumele: (0.75 kg. – 2.0 kg. / ha.)
– Aplicare săptămânală
Fructele: (1.5 kg. – 3.0 kg. / ha.)
- Prima aplicare: în timpul formării mugurilor
- A doua aplicare: în timpul formării fructelor
- A treia aplicare: în timpul creșterii fructelor
Horticultură: (0.5 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 3-5 aplicații la fiecare perioadă de vegetație
Culturi agricole: ( 1.0 kg. – 1.5 kg. / ha.)
– 2-3 aplicații începând cu stadiul formării frunzei a treia sau a patra