Zeolitos

Gandeste global, actioneaza local!

Desi societatea a fost infiintata in anul 2011, fondatorii au o experienta de zeci de ani in domeniul valorificarii substantelor minerale, in special prin metoda de micronizare a acestora. Activitatea a inceput prin valorificarea carbonatului de calciu, axandu-ne in principal pe aplicatiile acestuia in agricultura ca adaos in premixurile pentru furajarea animalelor dar si ca amendament pentru soluri acide.

In prezent ne concentram pe valorificarea ZEOLITILOR, creand produse care au un impact extraordinar in foarte multe domenii. Tarile dezvoltate ii utilizeaza demult timp cu rezultate remarcabile. De aceea, investim in mod constant in tehnologie si cercetare pentru a dezvolta produse unice, care sa aduca un real avantaj celor care vor sa le foloseasca.

Pentru noi, inovatia este un fel de a fi. Rolul nostru este acela de a gasi solutii noi, superioare si de a seta noi tendinte pe piata suplimentelor nutritive pentru om, a produselor pentru plante, animale, acvacultura, etc.

Mulțumirea si satisfactia pe care le primim din partea clientilor din intreaga lume sunt nepretuite si reprezinta garantia calitatii produselor create de Zeolitos.

EXPERIENTA

Pentru a obtine produse la o granulatie micronica, de sub 100 de microni si de o puritate ridicata, sunt necesare utilaje performante dar si o cunoastere temeinica a fenomenului MICRONIZARII care nu este doar o macinare foarte fina. Beneficiem de specialisti in domeniul micronizarii.
Suntem capabili astfel sa producem “pudra minerala” de 5, 10, 20, 40, 63, 90 de microni dupa cum o solicita produsele noastre.
Un mare avantaj il avem si datorita faptului ca obtinem materia prima din carierele proprii avand astfel sub control intregul flux tehnologic.

EFECTELE BENEFICE ALE MICRONIZARII

Este procesul de reducere a diametrului mediu al particulelor unei materii prime solide. De obicei, termenul este folosit atunci cand particulele care sunt produse sunt doar cateva micrometri in diametru. Cu toate acestea, aplicatii moderne (de obicei, in industria farmaceutica) necesita diametre medii ale particulelor de scara nanometrica.

In principiu diferenta dintre ZEOLITUL micronizat si cel normal consta in faptul ca odata micronizat si activat proprietatile ZEOLITULUI cresc benefic pentru utilizator (uman, animal), astfel asimilarea ZEOLITULUI micronizat va fi mai rapida si cantitatea va fi relativ mai mica. In concluzie folosind ZEOLIT micronizat tratamentul da randament mai mare si este administrata o cantitate relativ mai mica.

Compania noastra numara 10 ani in domeniul procesului de micronizare a diferitelor materiale, ani de experienta si dezvoltare, reusind sa ofere pe plan national si international produse cu o granulatie incepand de la 15 microni pana la 100 microni insusind o calitate extraordinara implicit de la punctul de extragere pana la procesare, ambalare si distribuire clientilor.

PROTECTIA MEDIULUI

Gandind-ne la noi si la copiii nostri cu convingerea ferma ca protejarea mediului este fundamentala in zilele noastre, actionam in principal pentru protectia solului si a apei.
Produsele noastre inlocuiesc cu succes substantele chimice si contribuie la neutralizarea acestora din apa si sol.
Optam de asemenea pentru o agricultura ecologica si fabricam produse care sa inlocuiasca in buna parte produsele chimice de sinteza.

ACREDITARI

Call Now Button