Exista 3 posibilitati prin care puteti comanda produsele noastre:

– email: comenzi@zeolitos.ro (Recomandat pentru a comanda din alta tara sau pentru a comanda cantitati mari din produsele noastre)

– telefonic: +40 770 139 111 (Recomandat pentru a comanda din alta tara sau pentru a comanda cantitati mari din produsele noastre)

Shop Online Zeolitos

In Romania: Dupa plasarea comenzii firma noastra va va expedia coletul in termen de 24h. Pentru a ne asigura ca aceste comenzi ajung la timp si in siguranta la clientii nostri, trimitem toate coletele prin curierat rapid. Agentii vi le vor aduce chiar la usa dvs. si vi le vor inmana personal in termen de 24h-48h.

Curierul livreaza colete de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 17:00. Inainte de a livra produsele comandate, curierul va va suna pentru a stabili o ora la care va gaseste acasa (nu mai tarziu de 17:00).

In alta tara: Va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic pentru a stabili produsele pe care le doriti si cantitatea, impreuna cu costul si metoda de livrare (curierat sau chiar prin transport asigurat de firma noastra).

In another country: Please contact us by email or by phone to choose the products you want and the quantity, and to establish the total price and method of delivery (courier or shipping provided by our company).

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 770 139 111.