ZEOVITAL

Pentru uz uman

 • Acasa
 • Zeovital pentru uz uman
Zeovital ZeovitalZeovital

ZEOLIT MICRONIZAT TRIBOMECANIC ACTIVAT

ZEOVITAL se administreaza oral, sub forma de pulbere micronizata tribomecanic si activata, avand urmatoarele beneficii :
 • Elimina metalele grele si toxinele, are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism, fara a elimina ionii si metalele sanatoase;
 • Poate ajuta in reducerea riscului aparitiei cancerului (75% sau mai multe tipuri de cancer pot fi legate de toxine), acest lucru nu inseamna ca zeolitul este un tratament anticancer, fiind un supliment util care se poate integra intr-un program de tratament;
 • Cura pentru detoxifierea organismului cu zeolit este indicata si in multe afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer;
 • Zeolitul este recomandat ca adjuvant in tratarea urmatoarelor afectiuni: intoxicatia cu metale grele, intoxicatia cu pesticide, boala de iradiere, cancerul de prostata, cancerul de piele, adjuvant in cancerul pulmonar, cancerul bucal si faringian, cancerul de san, diarea, infectiile intestinale, gastrita, ulcerul gastric, guta, autismul, adjuvant in hepatita virala, adjuvant in infectiile virale, etc.
 • Reduce celulita cu aproape 99% si face pielea de 400 de ori mai elastica;
 • Reduce acidul lactic produs de corp la efort ceea ce inseamna ca dispar durerile musculare si crampele, precum si senzatia de epuizare;
 • Opreste diareea acuta si cronica;
 • + alte beneficii: creste imunitatea, vindeca alergii, tratament pentru HIV;
CURIOZITATI ZEOLIT

Zeolitul este folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza, precum si medicina ruseasca influentata desigur de cultura asiatica, fiind un puternic detoxifiant natural.

In Asia, zeolitul este denumit ”Dar al zeilor”. Celor care doresc sa aiba copii li se da zeolit pentru a li se curata corpul de toxine, pentru cresterea fertilitatii si a calitatii spermei.

Eliminarea din organism a toxinelor si metalelor grele fara criza de detoxifiere sau stare de rau. Organismul nu reactioneaza la eliminarea toxinelor intr-o scurta perioada de timp, zeolitul le absoarbe progresiv si le elimina fara ca sa provoace un soc sistemului imunitar.

Conform ultimelor cercetari, autismul este favorizat de acumularea de mercur si alte matale grele in creier. Administararea de zeolit la pacientii afectati de autism duce la diminuarea vizibila a simptomelor.


MOD DE ADMINISTRARE:
 • Adulti : 4 gr/zi , o lingurita mica de doua ori pe zi intr-un pahar mare cu apa, suc natural, etc.

ZEOVITAL este foarte sigur in administrarea orala la oameni datorita absentei efectelor adverse.

Zeovital

este un produs destinat consumului intern, fiind un supliment alimentar cu proprietati revigorante, datorita insusirilor sale detoxifiante. Principala componenta cu actiune detoxifianta este clinoptilolitul. fiind cel mai comercializat tip de zeolit natural, caracterizat printr-o porozitate ridicata si o capacitate mare de schimb de ioni.


Zeovital
Zeovital