ZeolitOS

Despre Noi

Desi societatea a fost infiintata in anul 2011, fondatorii au o experienta de zeci de ani in domeniul valorificarii substantelor minerale, in special prin metoda de micronizare a acestora. Activitatea a inceput prin valorificarea carbonatului de calciu, axandu-ne in principal pe aplicatiile acestuia in agricultura ca adaos in premixurearile pentru furajarea animalelor dar si ca amendament pentru soluri acide.

In prezent ne concentram pe valorificarea ZEOLITILOR indigeni care din pacate sunt prea putin cunoscuti, dar au un impact extraordinar in agricultura. Tarile dezvoltate ii utilizeaza de mult timp cu rezultate remarcabile.

De aceea, investim in mod constant in tehnologie si cercetare pentru a dezvolta produse unice, care sa aduca un real avantaj celor care le folosesc.

Pentru noi, inovatia este un fel de a fi. Rolul nostru este acela de a gasi solutii noi, superioare si de a seta noi tendinte pe piata suplimentelor nutritive pentru om, a produselor pentru plante, animale , ecologie.

Pentru a obtine produse la o granulatie micronica, de sub 100 de microni si de o puritate ridicata, sunt necesare utilaje performante dar si o cunoastere temeinica a fenomenului MICRONIZARII care nu este doar o macinare foarte fina. Beneficiem de specialisti in domeniul micronizarii.

Suntem capabili astfel sa producem “pudra minerala” de 5, 10, 20, 40, 63, 90 de microni dupa cum o solicita produsele noastre.

Un mare avantaj il avem si datorita faptului ca obtinem materia prima din carierele proprii avand astfel sub control intregul flux tehnologic.